Centrul pentru Medicină Reproductivă Georgian – American ReproART a fost dechis în anul 2012. Direcțiile principale ale clinicii includ diagnosticarea și tratarea tuturor tipurilor de infertilitate, inclusiv tehnici avansate pentru Fertilizarea In Vitro (FIV). ReproART  se adresează atât sexului feminin, cât și celui masculin. Începând cu anul 2014, au fost deschise filiale în Kutaisi și Batumi, Georgia.

reproart2

ReproART este fondată de către Lika Chkonia, care are cea mai vastă experiență în domeniul fertilizării in vitro (FIV) din Georgia, 30 de ani de experiență, din care 8 ani a profesat în clinici IVF din Statele Unite: Institutul Jons pentru Medicină Reproductivă, Norfolk, Virginia, USA și OFRM  (Oficiul pentru fertilitate și reproducție din New York, Usa).

David H. McCulloh (PhD / H.C.L.D. / C.C), Director adjunct laborant la Centrul de Fertilitate al Universității din New York,  este directorul Clinicii de Cercetare ReproART. Dr. McCulloh, autorul a numeroase lucrări academice, cărți și monografii, a fost implicat profesional în procedurile FIV încă din 1978 și cu ReproART de la începuturile sale.

Echipa ReproART merită credite pentru dezvoltarea tehnicii IVF în tratamentul infertilității din Georgia:

  • În anul 2004 s-a născut primul copil ICSI (injecţie intracitoplasmatică de spermă)
  • În anul 2005 s-a născut primul copil din embriotransfer în stadiu de blastocist
  • În anul 2007 s-a născut primul copil dintr-un embrion înghețat
  • În anul 2007 s-a născut primul copil prin programul surogat
  • În anul 2016 s-a înregistrat primul caz de sarcină de Preimplantare Genetică Screening / Preimplantare Diagnosticarea genetică (PGS / PGD)

 

 

 

georgia

Centrul ReproART utilizează echipamente ultramoderne de la proucători europeni, americani și japonezi. Dispozitivele noastre de diagnoză sunt compatibile cu toate testele complexe de diagnosticare  necesare în ginecologie, andrologie și cuplurilor infertile.

Datorită cunoștințelor, experienței, echipamentelor ultramoderne și, cel mai important, a unei echipe de profesioniști cu o vastă experiență și a colegilor americani, Centrul ReproART vă oferă calitate americană în Georgia.

De ce Georgia?

Legislația liberală privind mama surogat în Georgia

Legislația liberală din Georgia acordă posibilitatea cuplurilor de a deveni părinți cu ajutorul mamelor surogat, dar nu și acestora din urmă. Cu alte cuvinte, mamele surogat nu au dreptul să pretindă statutul de părinte copiilor născuți de ele, imediat după naștere, copii primesc certificat de naștere cu numele viitorilor părinți.

Legea donării liberale în Georgia

Legea din Georgia privind asistența medicală (articolul 143) permite utilizarea donării ouălor și a surrogării pentru FIV în scopul tratării cuplurilor infertile. Legislația georgiană recunoaște ciplul ca fiind format dintr-un bărbat și o femeie.

reproart1

05-1

05