columbia asia logoColumbia Asia este un grup medical internațional care integrează un lanț de spitale moderne in Asia. Grupul de spitale Columbia Asia Pvt. Ltd. sunt dintre primele companii de asistență medicală ce au intrat pe piața din India prin investiții străine directe (ISD) 100%. Grupul  Asia Columbia este deținut de mai mult de 150 de companii cu capital privat, organizații de gestionare a fondului și investitori individuali.

Designul inovator al spitalelor, de la dimensiunea lor până la tehnologie avansată utilizată, se concentrează pe creerea unei experiențe pozitive pentru pacienți.

Primul spital din India și-a deschis ușile în 2005, în Hebbal – Bangalore si in prezent Columbia Asia opereaza unsprezece spitale. Grupul este prezent în Ahmedabad, Bangalore, Mysore, Kolkata, Gurgaon, Ghaziabad, Patiala și Pune.

Misiune:

„Grupul de spitale Columbia Asia este angajat pentru a furniza servicii medicale eficiente și accesibile într-un mediu curat și îngrijit”

columbia asia

Centrul de îngrijire a pacienților:

Avem o abordare bazată pe ospitalitate în care pacienții noștri sunt tratați ca oaspeți. Procesele noastre sunt bazate pe tehnologie, ceea ce face convenabil pentru pacienti de a utiliza serviciile noastre. Toate programele noastre medicale sunt susținute de o credință fără compromisuri și practica de etică, excelență și guvernare clinică strictă.

Infrastructură și serviciile în cadrul Columbia Asia 

Columbia Asia deservește mai mult de un milion de pacienti in fiecare an. Spitalele noastre oferă programe clinice cuprinzătoare, care sunt susținute de o listă de servicii auxiliare (ATI, fizioterapie, laborator sesizare, teleradiologie / telemedicină, farmacie și facilități de imagistică).

Un sistem complet de inregistrari medicale electronice formează nucleul sistemului de informații a spitalului (HIS), care susține procesul de luare a deciziei clinice. În timp ce patru dintre spitalele noastre sunt deja acreditate de NABH, restul sunt în curs de acreditare. Dorim să satisfacem nevoile medicale ale pacienților internaționali din țările dezvoltate și în curs de dezvoltare.

Columbia Hospital Bangalore

Columbia hospital

Tratament Hepatita C

Pachetul tratamentului Hepatitei C în India cuprinde următoarele:

 • sederea în India de 6 zile ( 6 zile hotel de 5 stele)
 • efectuarea de analize medicale complete ( consultatii, laborator, explorari functionale)
 • tratamentul efectiv cu Sofosbuvir+ Ledipasvir (denumire comerciala Harvoni) 12 saptamani
 • transport avion dus – intors
 • transfer aerport – hotel, hotel- spital si viceversa
 • cazare hotel 5 stele cu mic dejun inclus 6 zile
 • traduceri dosar medical
 • call center 24/24
 • asigurarea medicala
 • Ajutor in obtinerea vizei medicale si pregatirea documentatiei necesare
 • Vizitarea principalelor puncte turistice din Bangalore

hepcinat-lp

Departamentul de Gastroenterologie si Hepatologie de la Spitalul Columbia Asia are o echipa de înaltă calificare de gastroenterologi. Specialitatea oferă o gamă largă de opțiuni de tratament, atât pacienților tineri cât si celor adulti cu probleme de ficat, esofag, stomac și intestine, boli pancreatice și a probleme de nutriție.

Echipa are expertiza pentru a gestiona ultima faza a problemelor de ficat, cu pregătire pentru realizarea transplantului de ficat și îngrrijire după realizarea tranplantului. O echipă multidisciplinară care se ocupă de expertiză medicală, chirurgicală și radiologică în scopul efectuării procedurilor, cum ar fi de transplant de ficat, ablatie frecvență radio (RFA), transjugular șunturi portosistemice intrahepatic (TIPS), biopsie hepatică transjugular si chimioterapie trans-arterială.

Departamentul de gastroenterologie dispune de tehnologie de ultimă generație precum aparate pentru endoscopie capsulara si laborator de fiziologie gastro-intestinal cu drepturi depline pentru a diagnostica boli complexe, inclusiv cancerul gastro-intestinal.

Departamentul de Gastroenterologie dispune de serviciile de laborator, banca de sânge, ATI, radiologie și  servicii de urgență pentru a ne asigura că pacienții vor primi cel mai înalt nivel de îngrijire în timp util.

 

Vidyasagar-Ramappa-128x169 Dr. Vidyasagar Ramappa – Gastroenterolog