Israelul este unul dintre cele mai populare destinatii turistice medicale din lume, deoarece ofera servicii de calitate si o experienta excelenta pentru  pacient , este ideal pentru turistii medicali care doresc locuri unde sunt disponibile tratamente medicale mai ieftine dar foarte calitative. Reputația pentru turism medical in Israel, vazut ca un lider global în diverse ramuri ale medicinei, este de necontestat.

israel-turism-medical

Israelul este cel mai bun loc pentru turiștii medicali, fiind o destinatie a turismului medical bazată pe calitatea de îngrijire, pachete medical accesibile ca preț și un  turism interesant , fiind foarte apreciat de catre pacientii care vin din Rusia și țările din Europa de Est. Israelul este, de asemenea o destinație atractivă pentru turiștii medicali care provin din SUA Multi dintre călătorii medicali alegand turism medical în Israel pentru procedurile ortopedice, deoarece prețul de aici este la jumătate de preț pentru aceeasi procedura efectuata  in SUA

Este bine cunoscut faptul că turismul medical în Israel oferă tratamente medicale și  diverse  proceduri pentru diferite condiții avand un procent ridicat de succes, deoarece specialiștii din această destinație de turism medical, Israel,  au demonstrat rezultate excelente, în special în domeniul de chirurgie cardiaca, transplant de măduvă osoasă, FIV , tratamentul cancerului, ortopedie, chirurgie plastica, reabilitare.

Când  aleg turism medical în Israel, pacientii vor gasi spitale cu servicii complete care ofera o ingrijire de inalta calitate , cu  medici instruiti la nivel internațional și personal medical cu vasta experienta, folosind tehnologii de clasă mondială pentru a obține cele mai bune rezultate. Israelul este un excelent furnizor de turism medical, deoarece această țară are facilități medicale foarte avansate din punct de vedere tehnoligic. Pacientii pot beneficia alegand turism medical în Israel de către cea mai înaltă îngrijire medicală de calitate, la un cost redus. Având în vedere nivelul remarcabil de asistenta medicala de calitate, tratamentul într-o destinație turistică medicala, cum ar fi Israel,  este surprinzător de rezonabil iar preturile sunt considerate mai mici decât în ​​SUA sau Europa. Reputația medicilor israelieni este buna peste tot în lume, din cauza ca ofera o experienta excelenta pentru pacient.

Panorama of Jerusalem old city. Israel

Panorama orasului Ierusalim. Israel

 

În același timp, chiar daca turismul medical nu este acoperită în prezent de majoritatea companiilor de asigurare , exista totusi anumite companii care care includ opțiuni de turism medical în pachetele de beneficii iar Israel poate fi una dintre cele mai bune opțiuni in acest sens.

Turismul medical în Israel a fost clasat pe locul cel mai înalt într-un studiu realizat de Inde-ulx Turismului Medical, ca fiind una dintre cele mai populare destinații turistice medicale din lume. Dacă sunteți în căutarea unei tari care oferă servicii medicale deosebite, atunci, turism medical în Israel este o opțiune bună pentru dumneavoastra.